Jessy Broers

Office Manager

Vanaf jongs af aan altijd ambitieus geweest. “Recht op mijn doel af” – dat is mijn motto.

Op mijn 18de ben ik afgestudeerd als managementassistente en hierna meteen aan de slag gegaan bij de Evenementenhal Venray als managementassistente. Ik bood ondersteuning bij meeting en events, financiën, het secretariaat en de receptie. Ook verzorgde ik de notulen en was ik allround inzetbaar.

Na mijn periode bij de Evenementenhal Venray vond mijn ‘creatieve ik’ dat het tijd werd om iets voor mijzelf te gaan beginnen. Dat is gelukt! In 2016 ben ik begonnen met het verwezenlijken van mijn droom, mijn eigen webshop Kyono Fashion. Een sprong in het diepe, waar ik nog steeds trots op ben. Don’t dream your life, but live your dream: want geloven in dromen maakt de wereld echt een stukje mooier!

In oktober 2017 kreeg ik de kans om me verder te ontplooien als Office Manager bij Bluehub. Een geweldige kans die ik met beide handen heb aangegrepen! Ik voel me absoluut op mijn plaats in het dynamische, uitdagende en inspirerende Bluehub-team. Midden in netwerken van innovatieve ondernemers en hun ideeën. Wat wil je nog meer?!

Ik ben een enthousiast persoon, zowel in mijn werk als daarbuiten. Ik vind het heerlijk om bij vrienden en familie te zijn. In mijn vrije tijd ga ik het liefste uit eten, winkelen, terrassen, dansen of lekker een dagje weg. Of reizen mijn passie is? Laten we daar maar niet over beginnen… Beautiful world, here I come!

null

Jessy Broers

Office Manager

M: +31 (0)6 41 13 56 80

E: jessy@bluehub.nl