Juno Lepsi

Jr. Medewerker Concept & Creatie

Jong, creatief en fan van Adobe. Houdt ervan om te verrassen met visuele communicatiemiddelen. En doet werkervaring op bij Bluehub.

Op dit moment volg ik de studie Crossmedia Vormgeving aan het Sint Lucas in Eindhoven en doe ik werkervaring op bij Bluehub als stagiair. Ik word enthousiast van goede ideeën of een sterke vormgeving. Voor mij gaat het bij vormgeven vooral om de reactie van de klant of toeschouwer. Binnen het Bluehub-team geef ik grafisch advies en kom ik met frisse ideeën om communicatiemiddelen visueel top te maken.

Mijn opleiding is met name gericht op grafisch vormgeven, maar daarbuiten kan ik me op een brede manier ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het editen van video’s of het bedenken van visuele concepten. Dat vindt ik juist leuk, dat elke dag er anders uit ziet. Ik ben op deze opleiding terecht gekomen na een stage bij een grafisch vormgevingsbureau. Hier heb ik kennis gemaakt met Adobe programma’s en was direct een groot fan. De vele mogelijkheden die het programma biedt had ik bij andere programma’s nog nooit gezien. Inmiddels ben ik helemaal thuis in Adobe en heb ik diverse stappen gemaakt richting mijn diploma. Mijn stage bij Bluehub draagt daar in hoge mate aan bij.

Buiten mijn werk ben ik veel bezig met computers en alles wat daarbij komt kijken: gamen, internetten, vrienden helpen met hun computer bouwen of allerlei problemen oplossen. Mijn favoriete game genres zijn MOBA’s, FPS en Roguelikes. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn vriendengroep, waarbij we altijd ook iets nieuws uitproberen om te gaan doen.

Mijn favoriete film genre is sciencefiction, maar ik kijk ook graag naar series. Mijn favorieten zijn niet alleen de films van Marvel, maar ook series als Luke Cage en DareDevil.

null

Juno Lepsi

Jr. Medewerker Concept & Creatie

M: +31 (0)6 83 58 22 78

E: juno@bluehub.nl