BLUEHUB IS OP ZOEK NAAR MARKETING(COMMUNICATIE) STAGIAIRS!

Werk jij mee aan innovatie?

Bluehub bestaat uit een divers team van professionals op het gebied van strategische marketing, business development, communicatie, project- en eventmanagement. Vanwege onze sterke groei wordt ons team continue uitgebreid. Op dit moment zijn wij op zoek naar één of meer enthousiaste meewerkstagiairs of afstudeerders die blij worden van uitdagingen op het gebied van marketing research, online marketing, sales, contentcreatie t.b.v. web en social media en (ondersteuning bij) eventmanagement:

  • Meewerkstage Digital Marketing: Tactische en operationele uitvoering van inbound en online marketingstrategieën met als doel om de online zichtbaarheid (branding) en conversie van onze opdrachtgevers te verhogen. Bij voorkeur ben je reeds bekend met SEO, SEA, social media en e-mailcampagnes en wil je meer leren over digital marketing tools zoals Google Analytics, Hotjar, Hubspot en Hootsuite. Doorlopend meet je resultaten en geef je gevraagd en ongevraagd advies over de manieren waarop onze opdrachtgevers online nóg betere resultaten kunnen behalen.
  • Meewerkstage Marketingcommunicatie: Tactische en operationele uitvoering van marketing-communicatiestrategieën door onderscheidende contentcreatie en (ondersteuning bij) eventmanagement. Een allround meewerkstage waarin je binnen vijf maanden brede marketingervaring op kunt doen in een wereld waar innovatieve producten en diensten door jouw inbreng succesvol worden vercommercialiseerd.
  • Afstudeeronderzoek Marketing Research: Praktijkgericht (kwantitatief en kwalitatief) marktonderzoek als inhoudelijk fundament om een internationalisatiestrategie te ontwikkelen voor Vlaanderen en Nordrhein-Westfalen, inclusief het identificeren van de meest kansrijke internationale marktsegmenten, bijpassend productportfolio, innovatiehotspots en potentiële vestigingslocaties.

 

Wie zijn wij?

In onze wereld spelen snelgroeiende mkb’ers én multinationals, startups met unieke ideeën, duurzaamheid en bloeiende innovatiehotspots een hoofdrol. Als snelgroeiend innovatiebureau zijn wij constant bezig om de nieuwe producten en diensten van onze opdrachtgevers te laten groeien. Samen de volgende stap zetten door een ambitieus businessplan, een out-of-the-box marketingstrategie, ondersteuning bij online marketing, een productlancering of het organiseren van een drukbezocht klantevenement. Business development met als doel om innovaties technisch én commercieel succesvol te maken. Ons motto: Growing your innovation!

 

Ben jij onze nieuwe meewerkstagiair of afstudeerder?

Op dit moment zijn wij op zoek naar één of meer enthousiaste stagiairs die hun steentje willen bijdragen aan de verdere groei van Bluehub. Voor deze vacature zoeken wij een collega die in het onderstaande plaatje past. Meer informatie vind je op www.bluehub.nl.

  • Profiel? Leergierig, analytisch, doortastend, positief kritisch, winnaarsmentaliteit.
  • Werkterrein? Online marketing, social media marketing, marktonderzoek en communicatie.
  • Opleidingsniveau? Hbo/WO (richting bedrijfskunde/marketing/communicatie).
  • Dienstverband? Meewerkstage of afstudeeropdracht voor 32-40 uur per week.
  • Looptijd? September 2020-februari 2021.
  • Stagevergoeding? €250 per maand.
  • Plaats? Brightlands Campus Greenport Venlo, locatie Villa Flora.

 

Pas jij in dit plaatje? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Laat het ons weten via pim@bluehub.nl.