Vacature: Online Marketeer

M/V | fulltime

Werk jij mee aan innovatieve groei?

Bluehub bestaat uit een divers team van professionals op het gebied van strategische marketing, business development, communicatie, project-en eventmanagement. Vanwege onze sterke groei wordt ons team continue uitgebreid. Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste Online Marketeer die blij wordt van uitdagingen op het gebied van SEO, SEA, contentcreatie, CRM en social media marketing. Ben jij tech savvy, word je wild van de nieuwste digitale marketingtools en op zoek naar een uitdagende plek om jouw ideeën in de praktijk te brengen? En ben je resultaatgericht en wil je jouw prestaties daarom het liefst zo nauwkeurig mogelijk meetbaar maken?Heb je behoefte aan vrijheid en durf je verantwoordelijkheid te dragen? Dan is Bluehub op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

In onze wereld spelen snelgroeiende mkb’ers én multinationals, startups met unieke ideeën, duurzaamheid en bloeiende innovatiehotspots een hoofdrol. Als snelgroeiend innovatiebureau zijn wij constant bezig om de nieuwe producten en diensten van onze opdrachtgevers te laten groeien. Samen de volgende stap zetten door een ambitieus businessplan, een out-of-the-box marketingstrategie, ondersteuning bij marketingcommunicatie, een productlancering of het organiseren van een drukbezocht klantevenement. Business development met als doel om innovaties technisch én commercieel succesvol te maken. Ons motto: Growing your innovation!

Ben jij onze nieuwe Online Marketeer?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste Online Marketeer die de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers vertaalt naar succesvolle SEA-campagnes, onderscheidende en goed vindbare content en de inzet van de juiste digitale tools op exacte het juiste moment. Bij voorkeur beschik je al over enkele jaren werkervaring en ben je toe aan een vervolgstap. Je wilt jezelf verder ontwikkelen op een plek waar je de ruimte krijgt om vorm te geven aan jouw ideeën en deze steeds vaker (zelfstandig) tot een succes te maken. Je houdt ervan om verantwoordelijkheid te krijgen en eerste aanspreekpunt te zijn voor collega’s, klanten en relaties. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan het vergroten en verbreden van de kennis omtrent digital marketing binnen Bluehub

  • Profiel: Analytisch, resultaat-en klantgericht en communicatief sterk (mondelingen tekstueel)
  • Opleidingsniveau: Hbo/universitair(richting Bedrijfskunde/Marketing/Commerciële Economie)
  • Werkervaring: 2-5 jaar
  • Dienstverband: Fulltime + bij voorkeur direct beschikbaar
  • Looptijd: Bepaalde tijd
  • Salaris: Marktconforme vergoeding + uitgebreide bonusregeling
  • Standplaats: Brightlands Campus Greenport Venlo, locatie Villa Flora

Pas jij in dit plaatje? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Laat het ons weten via pim@bluehub.nl.