Rabobank Venlo e.o., Rabobank Horst Venray en Open Brains beklinken samenwerking

Rabobank Venlo e.o. en Rabobank Horst Venray zijn partner van Open Brains, your weekly shot of innovation. De partners investeren samen in het verbinden van ondernemers, studenten en vernieuwers in de regio om innovatie en ondernemerschap te versterken. Rabobank draagt met haar kennis en netwerk bij aan de Open Brains community en haar activiteiten, zoals de wekelijkse innovatiesessie Open Brains, die plaatsvindt op Brightlands Campus Greenport Venlo.

Ondernemers uit Noord- en Midden-Limburg pitchen bij Open Brains
Rabobank Venlo e.o., Rabobank Horst Venray en Open Brains investeren om ondernemers uit Noord- en Midden-Limburg een podium te bieden tijdens de wekelijkse innovatiesessie van Open Brains. Iedere week pitcht een ondernemer zijn innovatie en business model aan 15 experts uit de regio. De experts challengen, brainstormen en adviseren aan de hand van het business model canvas ter verrijking van het business model. Johan van de Louw, Directeur Commercie Rabobank Venlo e.o. vult aan: “Open Brains biedt een uitstekende gelegenheid om open innovatie te stimuleren. Een samenwerking tussen ondernemers, kennisinstelling en overheid werken om innovatie en vernieuwing voor het MKB aan te jagen. En wij juichen dat toe! Want wie vernieuwt, blijft groeien.”

Over Open Brains
Open Brains, your weekly shot of innovation, is een wekelijkse brainstormsessie die elke vrijdagochtend van 08:30 tot 09:30 uur georganiseerd wordt op Brightlands Campus Greenport Venlo. Bij elke sessie worden er minimaal 50 adviezen gegeven. In vier jaar tijd heeft dit geleid tot meer dan 10.000 adviezen voor zo’n 190 ondernemers. De community bestaat inmiddels uit meer dan 2.500 experts en deelnemers. Open Brains is een initiatief van innovatiebureau Bluehub en is gevestigd op Brightlands Campus Greenport Venlo. Andere partners van Open Brains zijn onder andere Ondernemend Venlo en Keyport 2020. De brainstormsessies zijn voor iedereen vrij toegankelijk, dus kom gerust eens mee brainen op de vrijdag ochtend óf meld je aan via www.OpenBrains.nl als pitcher!

Over Rabobank Venlo e.o. en Rabobank Horst Venray
De Rabobank is een maatschappelijke bank en levert een substantiële bijdrage aan het welzijn en de welvaart in Noord-Limburg, waarbij ze richt op het versterken van de klant en zijn omgeving, het verdienvermogen én de leefomgeving van lokale gemeenschappen in Noord-Limburg.

Ondertitel: Edwin de Bruijn directeur Rabobank Horst Venray, Lydia Sijbers, Product Manager Open Brains en Johan van de Louw, directeur Rabobank Venlo e.o., beklinken partnership.