Vacature: Stagiair(e) Marketingcommunicatie

M/V | Meewerkstage Marketingcommunicatie

Wie zijn wij?

In onze wereld spelen jonge ondernemers, startups met unieke ideeën, duurzaamheid, vernieuwende mkb’ers en bloeiende innovatiehotspots een hoofdrol. Als snelgroeiend strategisch marketing- en business developmentbureau zijn wij constant bezig om de innovaties van onze opdrachtgevers te laten groeien. Samen de volgende stap zetten door een ambitieus businessplan, een out-of-the-box marketingstrategie, ondersteuning bij marketingcommunicatie, een productlancering of het organiseren van een drukbezocht klantevenement. Business development met als doel om innovaties technisch én commercieel succesvol te maken. Ons motto: Growing your innovation!

 
Werk jij mee aan innovatieve groei?

Bluehub bestaat uit een divers team van young professionals op het gebied van strategische marketing, business development, communicatie, project- en eventmanagement. Vanwege onze sterke groei zijn wij constant op zoek naar uitbreiding van ons team. Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerkstagiair die blij wordt van uitdagingen op het gebied online marketing, social media, communicatie en (ondersteuning bij) eventmanagement. Ben jij communicatief sterk, een organisatietalent en op zoek naar een uitdagende stageplaats? En vind je het leuk om innovatieve diensten en producten via offline en online marketing ‘aan de man te brengen’? Heb je behoefte aan vrijheid en durf je verantwoordelijkheid te dragen? Dan is Bluehub op zoek naar jou!

 

Ben jij onze nieuwe stagiair Marketingcommunicatie?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerkstagiair die zijn/haar steentje wil bijdragen aan de verdere groei van Bluehub. Voor deze vacature zoeken wij een collega die in het onderstaande plaatje past. Meer informatie vind je op www.bluehub.nl.

  • Werkterrein? Online marketing, social media, communicatie en eventmanagement.
  • Opleidingsniveau? Hbo/WO (richting bedrijfskunde/marketing/communicatie).
  • Dienstverband? Meewerkstage voor 32-40 uur per week.
  • Looptijd? Januari-juli 2019.
  • Vergoeding? Marktconforme stagevergoeding.
  • Plaats? Brightlands Campus Greenport Venlo, locatie Villa Flora.

Pas jij in dit plaatje? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Laat het ons weten via pim@bluehub.nl.