Vacature: Meewerkstagiair Concept en Creatie

M/V | fulltime

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die als stagiaire ervaring op wil doen en ons wil helpen bij het ontwerpen van uitingen op social media en marketingcommunicatiemiddelen. Het gaat dan o.a. om brochures, flyers en banners. Daarnaast moet je de ontwerpen ook klaar kunnen maken voor drukwerk. Ben jij een creatieve DTP’er of grafisch ontwerper en helemaal thuis in Photoshop, Illustrator en/of InDesign?Of ga je liever met video aan de slag met behulp van Premiere?Dan is Bluehub op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Bluehub en wij zijn één van de snelst groeiende innovatiebureaus in Zuidoost-Nederland. Bluehub is gevestigd in de Villa Flora in Venlo. Ons kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken. Binnen de Villa Flora werken al een aantal (groepen) studenten van o.a. Gilde Opleidingen, HAS en Fontys aan verschillende projecten. Er worden regelmatig leuke activiteiten voor en door deze studenten georganiseerd!

Ben jij onze nieuwe stagiair Concept en Creatie?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerkstagiair die zijn/haar steentje wil bijdragen aan de verdere groei van Bluehub. Voor deze vacature zoeken wij een collega die in het onderstaande plaatje past.

  • Werkterrein: Video editing, fotografie, multimedia design, DTP, grafisch ontwerpen.
  • Opleidingsniveau: Mbo niveau 3/4
  • Dienstverband: Meewerkstage voor 32-40 uur per week
  • Looptijd: Januari-juni 2020
  • Salaris: Marktconforme stagevergoeding
  • Plaats: Brightlands Campus Greenport Venlo, locatie Villa Flora

Pas jij in dit plaatje? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Laat het ons weten via pim@bluehub.nl.