Vacature: Meewerkstagiair Marketingcommunicatie

M/V | fulltime

Werk jij mee aan innovatie?

Bluehub bestaat uit een divers team van professionals op het gebied van strategische marketing, business development, communicatie, project- en eventmanagement. Vanwege onze sterke groei wordt ons team continue uitgebreid. Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerkstagiair die blij wordt van uitdagingen op het gebied van online marketing, sales, contentcreatie t.b.v. web en social media en (ondersteuning bij) eventmanagement. Ben jij communicatief sterk, een organisatietalent en op zoek naar een uitdagende stageplaats? En vind je het leuk om innovatieve diensten en producten via offline en online marketing ‘aan de man te brengen’? Heb je behoefte aan vrijheid en durf je verantwoordelijkheid te dragen? Dan is Bluehub op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

In onze wereld spelen snelgroeiende mkb’ers én multinationals, startups met unieke ideeën, duurzaamheid en bloeiende innovatiehotspots een hoofdrol. Als snelgroeiend innovatiebureau zijn wij constant bezig om de nieuwe producten en diensten van onze opdrachtgevers te laten groeien. Samen de volgende stap zetten door een ambitieus businessplan, een out-of-the-box marketingstrategie, ondersteuning bij marketingcommunicatie, een productlancering of het organiseren van een drukbezocht klantevenement. Business development met als doel om innovaties technisch én commercieel succesvol te maken. Ons motto: Growing your innovation!

Ben jij onze nieuwe stagiair Marketingcommunicatie?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerkstagiair die zijn/haar steentje wil bijdragen aan de verdere groei van Bluehub. Voor deze vacature zoeken wij een collega die in het onderstaande plaatje past.

  • Werkterrein: Onlinemarketing, sales, social media, communicatie en eventmanagement.
  • Opleidingsniveau: HBO/WO (richting bedrijfskunde/marketing/communicatie)
  • Dienstverband: Meewerkstage voor 32-40 uur per week
  • Looptijd: Januari-juni 2020
  • Salaris: Marktconforme stagevergoeding
  • Plaats: Brightlands Campus Greenport Venlo, locatie Villa Flora

Pas jij in dit plaatje? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Laat het ons weten via pim@bluehub.nl.