Carolin Zillig

Communicatiespecialist

Passie voor marketing en innovaties, houdt van nieuwe uitdagingen, zet theorie direct om in de praktijk, tweetalig, gedreven door en voor mensen om haar heen.

Bluehub is voor mij een bedrijf waarin ik kan groeien en mijzelf ontwikkelen. Hierbij krijg ik veel ruimte om mijn eigen creatieve ideeën uit te voeren en kan ik daarnaast veel van mijn collega’s leren. Als Duitse binnen Bluehub ben ik verantwoordelijk voor de grensoverschrijdende communicatie en het verbinden van Nederland en Duitsland. De grensstreek hier is mijn thuis en ik geloof dat deze vol mogelijkheden zit. Ik ben in mijn werk bij Bluehub dan ook intrinsiek gedreven om de juiste mensen te bewegen, overtuigen en motiveren voor deze kansen en ontwikkelingen. Binnen Bluehub ben ik voornamelijk bezig met de marketing en communicatie voor het Healthy Building Network. Hiervoor zoek ik de juiste mix voor marketing- en communicatiemiddelen om beide zijden van de grens met elkaar te verbinden.

Marketing en communicatie heeft me al altijd geïnteresseerd. De keuze om International Marketing te gaan studeren aan de Fontys in Venlo was dan ook vanzelfsprekend. Het is voor mij een unieke kans om de nieuwverworven kennis vanuit mijn opleiding direct om te zetten in ideeën voor Bluehub. Daarnaast word ik nog iedere dag geïnspireerd door innovatieve bedrijven en ben ik altijd benieuwd naar hun visie. In mijn werk vind ik het leuk om samen met collega’s en andere ondernemers te brainstormen over de juiste marketing- en communicatiestrategieën en het bijdragen aan eventorganisatie en social media beheer.

In mijn vrije tijd houd ik van zingen, reizen, sporten en lachen. In de perfecte situatie vind je me met een groot glas witte wijn aan de Maas, de Seine of aan het meer van Moraine in de Rocky Mountains. Ik ben klaar voor elk avontuur en geniet van iedere dag!

null

Carolin Zillig

Communicatiespecialist

M: +49 (0)170 745 83 52

E: carolin@bluehub.nl