Céline Vullings

Marketeer

Gezelschapsmens met perfectionistische en ambitieuze trekjes. Een passie voor strategische marketing. Zaken het liefst tot in detail uitpluizen, zowel op het werk als privé. Dol op series kijken en kletsen.

Als Marketeer binnen Bluehub ben ik enerzijds actief op het gebied van strategie en business development, waarbij ik graag op zoek ga naar innovatieve marktkansen en strategieën welke meerwaarde kunnen creëren voor klanten. Anderzijds houd ik mij bezig met het plannen van events en het creëren van content voor klanten op social media. Door deze combinerende rol kan ik zowel mijn passie voor strategie uitoefenen als verder groeien op het gebied van communicatie. Ik vind het ontzettend gaaf om onderdeel uit te maken van de groei die Bluehub momenteel doormaakt.

Mijn interesse in marketing, met name de strategische kant, is ontstaan tijdens mijn bachelor International Business aan de Universiteit van Maastricht. Om mij verder te specialiseren in (strategische) marketing, heb ik de master Strategic Marketing gevolgd aan de Universiteit van Maastricht. In deze master heb ik mij met veel plezier verdiept in onderwerpen zoals het opbouwen van lange termijn relaties, het onderzoeken van klantgedrag, waarde creëren voor klanten en innovatie management.

Het weekend breng ik het liefst door met vrienden en familie. Rommelen in en rond het huis met mijn ouders, grapjes maken met mijn broer of lekker op de bank een serie/film kijken met mijn vriend. Bijpraten met mijn vriendinnen onder het genot van een wijntje mag beslist niet ontbreken. Tevens ben ik een enorme dierenliefhebber; lekker stoeien met de hond of mijn pony verzorgen. Daarnaast ga ik iedere week met veel plezier een avondje boksen, dit biedt zowel een fysieke als mentale balans. Verder houd ik enorm veel van skiën, het liefst doe ik dit het hele jaar door. Een weekje Oostenrijk, een dag Winterberg of een dag indoor skiën in SnowWorld, alles is top.

Céline Vullings

Marketeer

E: celine@bluehub.nl