Céline Vullings

BUSINESS DEVELOPER

Gezelschapsmens met perfectionistische trekjes en een passie voor strategische marketing en onderzoek. Zaken het liefst tot in detail uitpluizen, zowel op het werk als privé.

06 89 97 33 78
[email protected]

Céline’s pitch

Binnen Bluehub ben ik actief als Business Developer en bevind ik mij dagelijks in diverse fases van onze innovatieketen. Van marktonderzoek en het formuleren van een passende marketingstrategie tot en met de marktintroductie van nieuwe concepten, diensten en producten. In nauw contact met onze klanten én altijd het doel als stip op de horizon.

“Altijd het doel als stip op de horizon”

Bluehub is een jong en dynamisch innovatiebureau waar gewerkt wordt vanuit inhoud met korte lijnen en ambitieuze mensen. Een cultuur waarbij we samen hard pezen om successen te boeken en deze resultaten samen vieren tijdens een gezellige borrel.

Naast mijn werk bevind ik mij graag in het gezelschap van familie en vrienden, in de boksclub om een potje te sparren, op het terras met een glas wijn, in de Zweedse natuur of ’s winters op de witte pistes van Oostenrijk.

Cases waar ik aan werk

e-Fulfilment Hub

e-Fulfilment is een one-stop-shop oplossing voor pan-Europese e-fulfilment. Duurzaamheid staat centraal: onderweg naar 100% groene e-fulfilment.

Blei

Bij Blei beschouwen ze eieren niet als iets alledaags. Deze eitjes zijn extragezond en worden op duurzame wijze geproduceerd, direct van de leg.

Reindonk Energie & Co

Samen naar een duurzaam en energieneutraal Horst aan de Maas.