Christine Gijsbertsen

Jr. Marketeer

Energiek, creatief en een koffieleut. Altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en pakt deze dan ook met enthousiasme aan!

Voor mijn laatste fase van de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van  Arnhem en Nijmegen, schrijf ik mijn afstudeeronderzoek voor het project Innoveins van Bluehub. Innoveins is een ecosysteem waar plant en techniek samen worden gebracht om business gedreven innovaties te ontwikkelen en deze op de markt te brengen. Hiervoor doe ik onderzoek naar wat innovaties succesvol maakt en hoe deze sneller tot stand kunnen komen door middel van co-creatie.

Mijn interesse voor innovatie is ontwikkeld tijdens het honourstraject van mijn opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens het project: “Virtual Reality in de zorg” gingen mijn ogen open voor de mogelijkheden die innovatie kan bieden en werd ik nieuwsgierig naar alle ins en outs op dit gebied. Deze interesse in innovatie kan ik volledige kwijt in mijn project bij Bluehub!

Ik heb een grote liefde voor koffie en struin daarom het liefst een goede koffietent binnen voor een Flat White of speur het internet af voor nieuwe zetmethodes en goede bonen. In mijn vrije uurtjes ga ik graag sporten, koken (en eten) met mijn vriend of gezellig langs mijn ouders. Ook houd ik van een gezellige avond met vriendinnen of een kleurplaat kleuren met mijn kleine zus.

null

Christine Gijsbertsen

Jr. Marketeer

M: +31 (0)6 13 36 11 93

E: christine@bluehub.nl