Freek van den Broek

MARKETEER

Leergierige, ambitieuze en ietwat perfectionistische marketeer. Denkt graag out-of-the-box om merken zowel online als offline impact te laten maken.

06 89 97 33 85
[email protected]

Freek’s pitch

Binnen Bluehub zou ik mezelf omschrijven als een duizendpoot in de afdeling Business Outsourcing. Van contentcreatie tot het organiseren van events en het online zichtbaar maken van toffe merken en concepten. Constant werken met innovatieve en creatieve mensen in een dynamische omgeving, daar krijg ik energie van.

“Constant werken met innovatieve en creatieve mensen in een dynamische en informele omgeving, daar krijg ik energie van”

In mijn vrije tijd zoek ik graag met vrienden de kroeg op voor een heerlijk speciaalbiertje, en switch ik zo nu en dan naar mijn alter ego ‘Freek in het wild’ wanneer ik een frisse natuurwandeling maak om wilde dieren te spotten. Daarnaast ben ik altijd in voor een fanatiek potje padel, en heb ik een lichtelijke obsessie voor voetbal en met name PSV.

Cases waar ik aan werk

Innovatie Hogedraad Komkommerteelt

Komkommertelers innoveren samen met een tiental marktpartijen om te komen tot een optimaal lichtrecept, om jaarrond komkommers te kunnen telen.

AgroWizard

AgroWizard laat telers toveren met data en biedt hen de mogelijkheid om the next step in precisielandbouw te zetten.

IHI Hauzer Techno Coating

Marketing en sales naar een hoger plan op basis van data driven werken en Return on Investment.

Platform Agrotoerisme

Van haalbaarheidsstudie naar pilots naar strategievorming.

Platform Tuinbouwreststromen

Van afval naar waardecreatie voor de land- en tuinbouwsector.

Ionbond

Transitie naar een digitale marketing- en salesaanpak.