Gerardine Schreurs

MARKETING MANAGER

Ik ben de Hannibal van het B-Team: “I love it when a plan comes together.”
Energiek en enthousiast zet ik me in voor het succes van mijn werk, maar ook voor het welzijn van de mensen om wie ik geef, klanten, collega’s, vrienden en familie. Ik ben de spin in het web, Utrecht CS in het spoornet van NL, kwartiermaker in het leger, baas van de dag.

06 53 68 78 54
[email protected]

Gerardine’s pitch

Sinds mijn intrede bij Bluehub in december 2021 ben ik betrokken bij het project Brightlands AI Academy en verantwoordelijk voor marketing en communicatie. Ik houd me bezig met publicaties op LinkedIn en de website, schrijven van artikelen voor nieuwsbrieven en direct mail, organisatie van fysieke en digitale bijeenkomsten en productie van tekst- en beeldmateriaal.

“Kan niet bestaat niet. Waar een wil is, is een weg. Wenn schon, denn schon

Vanaf het begin voelt het goed bij Bluehub. Jonge mensen (kan ik makkelijk zeggen), minder strakke regels (corporate), meer creativiteit en flexibiliteit (startup). Een persoonlijke switch, boeiend en uitdagend. Een mens is nooit te oud om te leren

Ik werk om te leven! Dat betekent tuinieren, koken, borrelen en dineren, film, theater en museum kijken, en dat alles met héél veel vrienden. Voor de sportieve noot: wandelingen van 15 tot 25 km en fietsen, meestal in de buurt, soms ver weg. In de zomer van 2021 ben ik in 3 weken van Venlo naar de Middellandse Zee gefietst.

En oh ja, ik ben ook nog voorzitter van TEDxVenlo.

Cases waar ik aan werk

Brightlands AI Academy

Samen met partners AI talent voor de regio ontwikkelen middels een academy.