Jan Derks

Junior Marketeer

Leergierige, enthousiaste business-student die zich het liefst actief inzet voor innovatieve projecten.

Op dit moment ben ik actief als 3e jaars student aan de opleiding Food & Business, aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Binnen de opleiding mag ik kiezen uit drie verschillende richtingen. Dit zijn business, kwaliteit en productontwikkeling. Mijn interesse richt zich voornamelijk op het business gebied, waardoor ik terecht ben gekomen bij Bluehub om werkervaring op te doen. Mijn passie vind ik terug in het ondernemerschap en marketing. Graag werk ik mee aan uiteenlopende, innovatieve projecten die de wereld verbeteren.

Binnen Bluehub fungeer ik als Junior Marketeer. Mijn doel is om zoveel mogelijk ervaring op te doen op de werkvloer en deze mee te nemen in mijn verdere studie. Ik werk zowel zelfstandig als in groepsverband om zo mijn draai binnen Bluehub te vinden. Ik toets mijn theoretische kennis in de praktijk. Ik werk mee aan strategie & business development, marketing communicatie en customer relationship management. Ik hecht de grootste waarde aan; heel veel leren!

Naast Bluehub houd ik me fanatiek bezig met sport en voeding. Deze interesse in sport en voeding is ontstaan door mijn enorme passie voor fitness. Vanaf jongs af aan ben ik al geïntrigeerd over de positieve effecten van goede voeding en trainingsschema’s op zowel fysieke als mentale gezondheid. Zodoende ben ik ook vaak te vinden in mijn eigen, kleinschalige sportschool aan huis. Daarnaast houd ik van heerlijk eten, het liefst lekker maar zo gezond mogelijk. Daar zit de uitdaging in! Tot slot ben ik graag onder de mensen. Ik houd van uitstapjes met mijn vriendin en ga ik graag gezellig met vrienden stappen

null

Jan Derks

Junior Marketeer

M: +31 (0)6 17 77 32 73

E: jan@bluehub.nl