Jordi Boekesteijn

Marketeer

Ambitieuze marketeer met een grote passie voor innovaties, alles dat nieuw en ook wel een beetje ongrijpbaar is voor de rationeel denkende mens. Houd van een uitdaging en pakt deze dan ook vol enthousiasme aan!

Voor ik bij Bluehub terecht kwam heb ik allereerst SPECO Sport & Marketing Management gestudeerd. Omdat ik als persoon praktisch ben ingesteld is het een bewuste keuze geweest om na mijn VWO voor het HBO te kiezen. Stages bij het Sportbedrijf van de Gemeente Venlo en een lokaal marketing- en communicatiebureau maakten, net als een buitenlandminor in Kolding (Denemarken), onderdeel uit van mijn studie. Deze solide basis heb ik vervolgens nog een theoretische verdiepingsslag gegeven met de master Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg. In april 2018 heb ik deze master cum laude afgerond, waarna ik weer ben teruggekeerd naar de regio waar ik ben opgegroeid.

Een regio die ik nooit heb losgelaten. Innovaties, duurzaamheid en samenwerking zijn begrippen die voor mij hoog in het vaandel staan. Met het project Afslag10, waar ik middels mijn afstudeerstage aan heb mogen bijdragen, heb ik al mogen ervaren dat juist deze begrippen aan de orde van de dag zijn in deze regio. Een regio waar Bluehub zich middenin bevindt. Binnen Bluehub ben ik actief in de rol als Marketeer. Een diverse rol waarin ik enerzijds vanuit de inhoud werk aan strategie en business development om innovaties te laten groeien en tot een succes te maken. Anderzijds ben ik ook verantwoordelijk voor het geven van handen en voeten aan de vastgestelde plannen en marketingmixen. Dit alles voor de groei van people, planet en profit.

Buiten Bluehub ben ik graag bezig met mijn passie voor sport. Deze passie is drieledig: zelf sporten, anderen laten sporten en passief met sport bezig zijn. Deze passie heeft zijn oorsprong gevonden in het voetbal. Sinds mijn studententijd ben ik echter vooral bezig met hardlopen, mountainbiken, het ontdekken van andere sporten en het trainen en managen van jeugdteams binnen RKsv Wittenhorst en VVV Venlo. Ook ben ik als vrijwilliger betrokken bij de organisatie van het Internationale Top E toernooi in Horst en maak ik deel uit van de communicatiewerkgroep van Afslag10. Als passief sportliefhebber geniet ik graag van de sportbeleving, sportcultuur en nostalgie in binnen- en buitenland. Hiermee is het een klein uitstapje naar een andere grote passie: reizen. Voetbal- of andere sportreisjes, festivals, cultuur snuiven, nieuwe mensen leren kennen en bovenal een nieuw avontuur beleven. Dit alles met familie, vrienden of andere leuke mensen. Je leeft immers maar één keer!

Jordi Boekesteijn

Marketeer

M: +31 (0)6 29 49 36 97

E: jordi@bluehub.nl