Juno Lepsi

Medewerker Concept & Creatie

Jong, creatief en fan van Adobe. Houdt ervan om te verrassen met visuele communicatiemiddelen.

Op dit moment volg ik de studie Crossmedia Vormgeving aan het Sint Lucas in Eindhoven en doe ik werkervaring op bij Bluehub als medewerker Concept & Creatie. Ik word enthousiast van goede ideeën of een sterke vormgeving. Voor mij gaat het bij vormgeven vooral om de reactie van de klant of toeschouwer. Binnen het Bluehub-team geef ik grafisch advies en kom ik met frisse ideeën om communicatiemiddelen visueel top te maken.

Mijn opleiding is met name gericht op grafisch vormgeven, maar daarbuiten kan ik me op een brede manier ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het editten van video’s of het bedenken van visuele concepten. De diversiteit in mijn werk vind ik leuk. Tijdens mijn stage bij een grafisch vormgeversbureau heb ik kennis gemaakt met Adobe programma’s en was direct een groot fan. De vele mogelijkheden die het programma biedt had ik bij andere programma’s nog nooit gezien. Inmiddels ben ik helemaal thuis in Adobe en ben ik me aan het ontwikkelen tot professioneel vormgever. Mijn baan bij Bluehub draagt daar in hoge mate aan bij.

Buiten mijn werk ben ik veel bezig met computers en alles wat daarbij komt kijken. Mijn favoriete game genres zijn MOBA’s, RPG en Roguelikes. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn vriendengroep. Mijn favoriete film en serie genres zijn sciencefiction, action en adventure.

null

Juno Lepsi

Medewerker Concept & Creatie

M: +31 (0)6 83 58 22 78

E: juno@bluehub.nl