Liz Bouten

Marketeer

Ambitieus, sociaal en het liefst omringd door mensen. Liever moe dan lui en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Als Bluehubber vervul ik de rol van Marketeer. Hierbij ben ik enerzijds verantwoordelijk voor operationele taken zoals het in goede banen leiden van een evenement en anderzijds ben ik actief bezig met de strategische kant van de marketing om er voor te zorgen dat organisaties ook op de lange termijn succesvol blijven.

Mijn interesse in alles rondom ondernemerschap heb ik gedeeltelijk van huis uit meegekregen. Ik ben opgegroeid in een agrarische familie waarbij de tafelgesprekken regelmatig gaan over de bedrijfsvoering van de boomkwekerij. Dit heeft mij er mede toe doen besluiten dat ik de opleiding Commerciële Economie wilde gaan volgen. Deze studie, die ik gevolgd heb aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch, heb ik in juli 2018 afgerond. Vervolgens ben ik een tijdje aan de slag gegaan als Eventmanager waar ik het hele reilen en zeilen rondom de foodtruck van BOON Foodconcepts regelde. Samen met een aantal collega’s ben ik heel Nederland doorgereisd om met de truck op de leukste muziek festivals te staan.

En laat dat nou een van mijn favoriete bezigheden zijn, muziek luisteren. Ik ga graag naar concerten en in de zomer vind je mij zo nu en dan op een festival. Verder houd ik van koken (en eten), van lezen, van mijn familie en vrienden, van mijn paarden, die eigenlijk gewoon tot de familie behoren, van de lente en van tripjes naar het buitenland.

null

Liz Bouten

Marketeer

M: +31 (0)6 55 99 47 64

E: liz@bluehub.nl