Liz Bouten

MARKETEER

Ambitieus, sociaal en het liefst omringd door mensen. Liever moe dan lui en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging.

06 55 99 47 64
liz@bluehub.nl

Liz’ pitch

Binnen Bluehub vervul ik de rol van Marketeer. Hierbij ben ik enerzijds verantwoordelijk voor operationele taken zoals het in goede banen leiden van een evenement en anderzijds ben ik actief bezig met de strategische kant van de organisatie of zit ik aan tafel bij de klant.

Mijn interesses in ondernemerschap en de agrofood sector heb ik gedeeltelijk van huis uit meegekregen. Ik ben opgegroeid in een agrarische familie waarbij de tafelgesprekken regelmatig gaan over de bedrijfsvoering van de boomkwekerij. Deze interesses kan ik bij Bluehub mooi inzetten om de klanten waarmee ik werk zo goed mogelijk van dienst te zijn.

“Samen met mijn collega’s bij Bluehub spreken we de taal van de klant”

Samen met mijn collega’s bij Bluehub spreken we de taal van de klant. Door deze doorvertaling te maken zijn we er mede voor verantwoordelijk dat bedrijven ook op lange termijn succesvol blijven, dat maakt mij blij.

Maar niet alleen mijn werk maakt me blij. Ik ben het liefst omringd door mijn familie en vrienden. Verder houd ik erg veel van mijn paardjes, die eigenlijk gewoon tot de familie behoren, van koken (en eten), van de lente, van muziek (en dan het liefst op een festival) en ik maak graag tripjes naar het buitenland.

Cases waar ik aan werk

AgroWizard

AgroWizard laat telers toveren met data en biedt hen de mogelijkheid om the next step in precisielandbouw te zetten.

Healthy Building Network

Samen naar meer gezonde gebouwen in de Euregio.

GLITCH

Met internationale partners naar een beredeneerd gebruik van fossiele energie in de glastuinbouw.