Lydia Sijbers

Communicatiespecialist

Enthousiasteling, leergierig en een aanpakker! Altijd op zoek naar vernieuwingen en het leggen van verbindingen.

Als ergens dagelijks gewerkt wordt aan innovatie dan is het wel bij Bluehub! Samen ondernemen en ontwikkelen zorgt voor groei en kansen. Als Bluehubber vervul ik de rol van Communicatiespecialist waarbij ik verschillende projecten ondersteun en uitvoer om deze kansen en groei te creëren.

Ik ben gespecialiseerd in trend onderzoek en concept ontwikkeling en heb hierin mijn bachelor behaald aan de opleiding International Lifestyle Studies aan de Fontys in Tilburg. Ik kan de behoefte van de consument achterhalen waardoor het voor bedrijven inzichtelijk wordt gemaakt waar hun product of dienst aan moet voldoen. Daarnaast traceer ik ontwikkelingen in de markt en aan de hand daarvan kunnen innovatieve concepten ontwikkeld worden zodat bedrijven future-proof blijven.

Mijn interesse ligt in de food sector, een sector waar veel speelt op gebied van trends en ontwikkeling. Verduurzamen, korte ketens, transparantie, positieve gezondheid en belevingseconomie zijn zomaar een aantal voorbeelden van ontwikkelingen die nu maar zeker in de toekomst een grote rol gaan spelen. Ik zie het echt als een uitdaging om bedrijven in deze transitie naar verandering te begeleiden en te ondersteunen. Men inspireren heb ik eerder gedaan bij Foodsafari, hier gaf ik inspiratietours aan private label bedrijven en A-merken in de food sector. Ook heb ik de vertaalslag naar een gezonde toekomst gelegd bij mijn werk bij de Voedselapotheek om beleidsmakers in de zorg te inspireren.

Niet alleen ligt mijn interesse op werkgebied in de foodsector, zelf houd ik gewoon van lekker eten en zoek ik de leukste hotspots uit om nieuwe dingen te proeven. Dus mocht je nog goede tips nodig hebben in een bepaalde stad, door heel het land heb ik verschillende kaarten met de leukste spots. Verder word ik blij van mijn familie en vrienden om mij heen, een goede serie op Netflix (die ik dan binnen 1 week volledig heb uitgespeeld) en ik kan enorm genieten van een toffe citytrip, het liefste ga ik naar mijn geliefde stadje Boedapest.

null

Lydia Sijbers

Communicatiespecialist

M: +31 (0)6 20 16 76 82

E: lydia@bluehub.nl