Meike van der Heijden

JR. MARKETEER

Enthousiast, gedreven en ambitieus met een passie voor onderzoek, marketing en communicatie. Altijd opzoek naar uitdagingen!

Meike’s pitch

Binnen Bluehub ben ik actief als stagiaire marketing en communicatie. Ik ben begonnen op maandag 7 februari en zal gedurende 20 weken stagelopen bij Bluehub voor Platform Agrotoerisme. Mijn rol hierin is het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van concepten, campagnes en arrangementen voor Platform Agrotoerisme. Wat mij blij maakt binnen deze rol is dat ik mijn creativiteit kan ontwikkelen tijdens het uitvoeren van de campagnes. Het bezig zijn met agrotoerisme, dát maakt mij enthousiast!

“Het bezig zijn met agrotoerisme, dát maakt mij enthousiast!”

Bluehub bestaat uit een jong, dynamisch én divers team van professionals op het gebied van onderzoek, strategie, business development, digital marketing, communicatie en creative. Wat ik leuk vind aan Bluehub is dat de verschillende professionals nauw samenwerken om tot een optimaal resultaat te komen.

In mijn privéleven ben ik het liefst omringd door vrienden en vriendinnen. Verder hou ik van reizen, een drankje doen in het weekend, festivals bezoeken en in het weekend ga ik geregeld op wedstrijd met de paarden.

Cases waar ik aan werk

Platform Agrotoerisme

Van haalbaarheidsstudie naar pilots naar strategievorming.