Myrna Joosten

Communicatiespecialist

Gezelligheidsmens met een passie voor communicatie. Houdt van spontane ideeën en is niet vies van een uitdaging. Vindt het fascinerend om mensen door middel van effectieve communicatie in beweging te krijgen.

Als Communicatiespecialist binnen Bluehub ben ik voornamelijk bezig met de marketingcommunicatie voor diverse projecten, klantrelaties en Bluehub zelf. Ik ben overtuigd van de kracht van communicatie. Een idee kan nog zo goed zijn, maar zonder goede communicatie wordt het niks. De diversiteit en veelzijdigheid van opdrachtgevers maakt iedere opdracht voor mij een nieuwe uitdaging. Door in te spelen op de behoeften van de klant, probeer ik hun marketingcommunicatie op een hoger niveau te brengen. Ik vind het fascinerend om te zien hoe je mensen door middel van communicatie in beweging kunt krijgen. Mijn doel is dan ook pas bereikt, wanneer dit is gelukt.

Afgelopen jaren heb ik een echte passie voor communicatie weten te ontwikkelen. Tijdens mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik mij verdiept in alle facetten van communicatie. Marketingcommunicatie is hetgeen mij hierin altijd het meest heeft geboeid. In dit vakgebied heb ik mij tijdens de Master Communicatie en Beïnvloeding gespecialiseerd en mag ik me nu een expert in noemen.

Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak in de sporthal te vinden. Volleybal is al van jongs af aan een grote hobby en ben ik vaak fanatiek mee bezig. Daarnaast ben ik een echt gezelligheidsmens. In het weekend breng ik veel tijd door met familie en vrienden. Het liefst onder het genot van een hapje en een drankje. Op een rustige zondag kan ik me ook goed vermaken met wat hersenloze series of een romantische dramafilm. Verder mag je me ’s nachts nergens voor wakker maken, tenzij we op vakantie gaan.

null

Myrna Joosten

Communicatiespecialist

M: +31 (0)6 15 60 84 66

E: myrna@bluehub.nl