Paul Leijsten

CREATIVE DIRECTOR

Pragmatisch, een doorzetter, perfectionistisch met een gezonde dosis creativiteit.

06 89 97 33 83
[email protected]

Paul’s pitch

In feite bedenk ik de plaatjes bij de praatjes maar het is natuurlijk veel meer dan dat. Concepting en creatie begint véél eerder: je vertaalt een merk, boodschap of product vanuit een overtuiging. En die vertaling moet passen bij de kernwaarden van je bedrijf (DNA), de USP’s én je doelgroep inspireren. Samen met de klant gaan we op zoek naar díe ideale manier.

Tijdens een klantgesprek of briefing gebeurt er in mijn hoofd al van alles: er ontstaan beelden en creatieve ideeën. Elementen die passen bij je bedrijf, jouw merk, jouw verhaal , jouw DNA. Ik ben altijd op zoek naar haakjes. Ik creëer visuele vertalingen niet omdat het er leuk uitziet: iedere keuze in een concept of design heeft een uitleg. Een gedachte. Een haakje. En wat er dan ontstaat is veel meer dan een grafisch ontwerp: het is een complete uitstraling.

“Ik ben altijd op zoek naar haakjes”

Ik ben een echte familyman, mijn gezin is mijn alles. Getrouwd met Valarie en trotse vader van Bay, Maes en Yf. In ons huis dat we in eigen beheer gebouwd hebben in Panningen. Samen met vrienden en familie brengen we het liefst onze tijd door en spelen dan graag ook nog een spel.

Cases waar ik aan werk

korte keten

Succesvol ondernemen in de korte voedselketen

Opzetten en uitvoeren van de Korte Keten Academy van begin tot eind
Grassa

Gewoon gras beter maken

Hoe marketing Grassa helpt bij de verovering van de agrarische markt
Platform Agrotoerisme

Nieuw platform versterkt agrotoerisme

Verbinden voor groei: hoe agrarische en leisure ondernemers elkaar versterken
Platform tuinbouwreststromen

Waarde creëren uit reststromen

De fundering leggen voor een circulaire land- en tuinbouwsector