Paul Leijsten

CREATIVE DIRECTOR

Pragmatisch, een doorzetter, perfectionistisch met een gezonde dosis creativiteit.

06 89 97 33 83
[email protected]

Paul’s pitch

In feite bedenk ik de plaatjes bij de praatjes maar het is natuurlijk veel meer dan dat. Concepting en creatie begint véél eerder: je vertaalt een merk, boodschap of product vanuit een overtuiging. En die vertaling moet passen bij de kernwaarden van je bedrijf (DNA), de USP’s én je doelgroep inspireren. Samen met de klant gaan we op zoek naar díe ideale manier.

Tijdens een klantgesprek of briefing gebeurt er in mijn hoofd al van alles: er ontstaan beelden en creatieve ideeën. Elementen die passen bij je bedrijf, jouw merk, jouw verhaal , jouw DNA. Ik ben altijd op zoek naar haakjes. Ik creëer visuele vertalingen niet omdat het er leuk uitziet: iedere keuze in een concept of design heeft een uitleg. Een gedachte. Een haakje. En wat er dan ontstaat is veel meer dan een grafisch ontwerp: het is een complete uitstraling.

“Ik ben altijd op zoek naar haakjes”

Ik ben een echte familyman, mijn gezin is mijn alles. Getrouwd met Valarie en trotse vader van Bay, Maes en Yf. In ons huis dat we in eigen beheer gebouwd hebben in Panningen. Samen met vrienden en familie brengen we het liefst onze tijd door en spelen dan graag ook nog een spel.

Cases waar ik aan werk

Grassa

Unlocking the full potential of grass.

IHI Hauzer Techno Coating

Marketing en sales naar een hoger plan op basis van data driven werken en Return on Investment.

Platform Agrotoerisme

Van haalbaarheidsstudie naar pilots naar strategievorming.

Platform Tuinbouwreststromen

Van afval naar waardecreatie voor de land- en tuinbouwsector.