Romy van Rossum

Communicatiespecialist

Spontaan, enthousiast en een échte levensgenieter. Ontdekt graag andere culturen en reist graag de hele wereld rond. Passievol over hoe marketingcommunicatie mensen kan laten bewegen. Zo nieuwsgierig dat de waaromvraag altijd paraat staat.

Als communicatiespecialist binnen Bluehub ben ik bezig met het bedenken of uitvoeren van verschillende marketingcommunicatievraagstukken. Ondersteuning bij het organiseren van een event, het bedrijf middels communicatie bekend(der) maken bij hun doelgroep of het opstellen van een communicatieplan. De diversiteit aan projecten maakt elke dag weer anders. Een échte, maar leuke uitdaging! Ook het jong getalenteerde team van Bluehub zorgt er keer op keer voor dat er met veel plezier en passie gewerkt wordt.

Als onwetende tiener ben ik begonnen aan de HBO opleiding Communicatie. Al snel kwam ik erachter welke vragen mij in en buiten het communicatievak tot op de dag van vandaag blijven interesseren. Want wat beweegt mensen of bedrijven nu eigenlijk? Waarom doen we wat we doen en hoe kunnen we dit middels communicatie veranderen of verbeteren? Want laten we eerlijk zijn, zonder communicatie zijn we nergens! ‘Het onderste uit de kan halen’ is een uitdrukking die mij zeker typeert. Na mijn HBO opleiding Communicatie vond ik het nog niet genoeg geweest. Zo ben ik in 2016 aan de pre-master Communicatiewetenschap begonnen. En uiteindelijk mocht ik mij in 2018 gelukkig prijzen met mijn WO diploma Communicatiewetenschap met als specialisatie Commerciële Communicatie.

Als ik de Bluehubber in mij op pauze zet, omring ik mij graag met vrienden en familie. Van een avondje op de bank met de nieuwste aflevering van Game of Thrones, Sherlock Holmes of Gossip Girl tot aan een festival omringd met duizenden mensen in de zomer. Je kan me wakker maken voor een ijsje bij Clevers of als je écht uit wil pakken met een vakantie naar Azië. Het liefst reis ik de hele wereld rond, ken ik alle culturen en zie ik alle natuurfenomenen. Maar geniet ik ook enorm van het gezwets, de borrels en etentjes met vrienden en familie in ons kikkerlandje.

null

Romy van Rossum

Communicatiespecialist

M: +31 (0)6 27 36 62 07

E: romy@bluehub.nl