Sanne Minten

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Meewerken aan de transitie naar een ‘purpose driven’ economie door samenwerking te stimuleren en kennis te delen.

06 24 60 35 96
sanne@bluehub.nl

Sanne’s pitch

Als Business Development Manager bij Bluehub houd ik me onder andere bezig met sociale innovatie en transitievraagstukken bij (lokale) overheden. Daarbij focus ik op de thema’s leefstijl, positieve gezondheid, korte ketens en burgerparticipatie. Samenwerken aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken werkt erg motiverend voor mij.

“Mijn drijfveer is bijdragen aan een regeneratieve ‘purpose driven’ economie”

Daarnaast werk ik samen met partners in de Euregio, aan het Interreg project Healthy Building Network, dat zich inzet voor meer ‘gezonde gebouwen’ in de Euregio. Deze internationale samenwerking geeft mij veel energie. Mijn drijfveer is bijdragen aan een regeneratieve ‘purpose driven’ economie, waarbij het gaat om het herstellen van sociaal en natuurlijk kapitaal. Dat past ontzettend mooi bij de visie van Bluehub.

In mijn vrije tijd beoefen ik graag yoga. Verder wandel ik met veel plezier in het Heuvelland, schilder en kook ik graag en ben ik lid van een filosofische leesclub. Wat betreft vakanties, het liefst op de fiets door Europa, het onbekende en de natuur tegemoet.

Cases waar ik aan werk

Healthy Building Network

Samen naar meer gezonde gebouwen in de Euregio.

Gemeente Eijsden-Margraten

Bewustwording creëren over de impact van voedselkeuzes en daarbij een gezonde voedsel economie creëren.