Vacature: Business Development Manager

M/V | fulltime

Werk jij mee aan innovatieve groei?

Bluehub bestaat uit een divers team van professionals op het gebied van strategische marketing, business development, communicatie, project- en eventmanagement. Vanwege onze sterke groei wordt ons team continue uitgebreid. Werk je het liefst ‘vanuit de inhoud’ en ben je in staat om deze kennis en kunde te vertalen naar nieuwe strategieën, business case studies en co-creatieverbanden waarmee je onze opdrachtgevers helpt verder te groeien? Wil je sturing geven aan onderzoeks- en adviestrajecten? En heb je behoefte aan vrijheid en loop je niet weg voor een flinke portie verantwoordelijkheid? Dan is Bluehub op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

In onze wereld spelen snelgroeiende mkb’ers én multinationals, startups met unieke ideeën, duurzaamheid en bloeiende innovatiehotspots een hoofdrol. Als snelgroeiend strategisch marketing- en business developmentbureau zijn wij constant bezig om de innovaties van onze opdrachtgevers te laten groeien. Samen de volgende stap zetten door een ambitieus businessplan, een out-of-the-box marketingstrategie, ondersteuning bij marketingcommunicatie, een productlancering of het organiseren van een drukbezocht klantevenement. Business development met als doel om innovaties technisch én commercieel succesvol te maken. Ons motto: Growing your innovation!

 

Ben jij onze nieuwe Business Development Manager?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een ambitieuze Business Development Manager die zijn/haar steentje bij wil dragen aan de groei van ons bedrijf én onze opdrachtgevers. Bij voorkeur beschik je al over een flinke portie werkervaring en ben je toe aan een vervolgstap waarin je alle ruimte krijgt om vorm te geven aan jouw ambities. Aantoonbare (internationale) ervaring in de sectoren high-tech, agrofood en logistiek is een absolute pré. Je houdt ervan om verantwoordelijkheid te krijgen en sparring partner te zijn voor klanten en relaties. Je adviseert op basis van een solide onderbouwing en weet jouw ideeën op een krachtige, doeltreffende manier te communiceren. Voor onze opdrachtgevers ben jij de bedrijfskundige innovatie-expert die hun technologische hoogstandjes begrijpt en op de markt brengt, voor jouw interne collega’s ben jij stuurman/-vrouw én aanjager. Altijd gedreven door ons gezamenlijke doel: innovatieve producten en diensten commercieel succesvol maken!

  • Profiel: Analytisch, commercieel, verbinder en communicatief sterk (mondeling en tekstueel)
  • Opleidingsniveau: Hbo/universitair (richting Bedrijfskunde/Marketing/Commerciële Economie)
  • Werkervaring: 5+ jaar
  • Dienstverband: Fulltime
  • Looptijd: Bepaalde tijd met uitzicht op arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Salaris: Marktconforme vergoeding + uitgebreide bonusregeling
  • Standplaats: Brightlands Campus Greenport Venlo, locatie Villa Flora

Pas jij in dit plaatje? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Laat het ons weten via pim@bluehub.nl