Vacature: Brand Manager

M/V | fulltime

Werk jij mee aan innovatieve groei?

Bluehub bestaat uit een divers team van professionals op het gebied van strategische marketing, business development, communicatie, project- en eventmanagement. Vanwege onze sterke groei wordt ons team continue uitgebreid. Ben je in staat om de strategische adviezen van jouw collega’s te vertalen naar écht creatieve concepten en contentmarketing? Wil je sturing geven aan collega’s én externe bureaus die samen met jou het verschil maken, maar steek je net zo lief zelf de handen uit de mouwen? En heb je behoefte aan vrijheid en loop je niet weg voor een flinke portie verantwoordelijkheid? Dan is Bluehub op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

In onze wereld spelen snelgroeiende mkb’ers én multinationals, startups met unieke ideeën, duurzaamheid en bloeiende innovatiehotspots een hoofdrol. Als snelgroeiend strategisch marketing- en business developmentbureau zijn wij constant bezig om de innovaties van onze opdrachtgevers te laten groeien. Samen de volgende stap zetten door een ambitieus businessplan, een out-of-the-box marketingstrategie, ondersteuning bij marketingcommunicatie, een productlancering of het organiseren van een drukbezocht klantevenement. Business development met als doel om innovaties technisch én commercieel succesvol te maken. Ons motto: Growing your innovation!

 

Ben jij onze nieuwe Brand Manager?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een ambitieuze Brand Manager die zijn/haar steentje bij wil dragen aan de groei van ons bedrijf én onze opdrachtgevers. Bij voorkeur beschik je al over enkele jaren werkervaring en ben je toe aan een vervolgstap waarin je alle ruimte krijgt om vorm te geven aan jouw ambities. Aantoonbare (internationale) ervaring is een absolute must. Het bedenken én in de markt zetten van visueel onderscheidende proposities is jou op het lijf geschreven. Je werkt zelf of met anderen aan contentcreatie, campagnes, eventorganisatie, social media marketing en schrijft communicatieplannen. Jij bent verantwoordelijk voor het eindresultaat maar werkt nooit alleen; een goede samenwerking met interne collega’s of externe videomarketeers, online marketingbureaus, standbouwers, etc. is randvoorwaardelijk om successen te kunnen vieren. Daarnaast ben je de verbinder tussen inhoudelijk ijzersterk onderzoek, analyse en advies én een creatieve, onderscheidende manier om deze lessen in de praktijk te brengen. Altijd gedreven door ons gezamenlijke doel: innovatieve producten en diensten commercieel succesvol maken!
• Profiel: Creatief, stuurman/-vrouw, communicatief sterk (mondeling, tekstueel én visueel)
• Opleidingsniveau: Hbo/universitair (richting Communicatie/Multimedia Design)
• Werkervaring: 3-5+ jaar
• Dienstverband: Fulltime
• Looptijd: Bepaalde tijd met uitzicht op arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
• Salaris: Marktconforme vergoeding + uitgebreide bonusregeling
• Standplaats: Brightlands Campus Greenport Venlo, locatie Villa Flora

Pas jij in dit plaatje? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Laat het ons weten via pim@bluehub.nl