BLUEHUB IS OP ZOEK NAAR EEN ONLINE MARKETEER

M/V | fulltime

Werk jij mee aan innovatie?

Bluehub bestaat uit een divers team van professionals op het gebied van strategische marketing, business development, digital marketing en CRM, onderzoek, communicatie en project- en eventmanagement. Vanwege onze sterke groei wordt ons team continue uitgebreid. Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste Online Marketeer. Heb je behoefte aan vrijheid en durf je verantwoordelijkheid te dragen? Dan is Bluehub op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

In onze wereld spelen snelgroeiende mkb’ers én multinationals, startups met unieke ideeën, duurzaamheid en bloeiende innovatiehotspots een hoofdrol. Als snelgroeiend innovatiebureau zijn wij constant bezig om de nieuwe producten en diensten van onze opdrachtgevers te laten groeien. Samen de volgende stap zetten door een ambitieus businessplan, een nieuw digital businessmodel, een online marketingplan, ondersteuning bij marketingcommunicatie of een productlancering. (Digital) business development met als doel om innovaties technisch én commercieel succesvol te maken. Ons motto: Growing your innovation!

 

Ben jij onze nieuwe Online Marketeer?

Als Online Marketeer bij Bluehub ga je zelfstandig bij meerdere opdrachtgevers aan de slag om hun online zichtbaarheid (branding) en conversie te verhogen. Jouw focus ligt op de uitvoering van inbound en online marketingstrategieën. Door middel van de inzet van SEO, SEA, social media en e-mailcampagnes vergroot je online zichtbaarheid en traffic. Daarnaast werk je continue aan conversieoptimalisatie van websites om het aantal leads voor onze klanten te verhogen. Je gaat hands-on aan de aan de slag met tools zoals Google Analytics, Hotjar, Hubspot en Hootsuite om daarmee onze digital marketing knowhow te vertalen naar concrete successen voor onze opdrachtgevers. Doorlopend meet je resultaten en geef je gevraagd en ongevraagd advies over de manieren waarop onze opdrachtgevers online nóg betere resultaten kunnen behalen.

 

Wie ben jij?

Je beschikt over enkele jaren werkervaring in de wereld van digital marketing (bureau- of klantzijde) en je bent toe aan een vervolgstap. Je bent ondernemend, resultaatgericht en zit barstensvol  innovatieve ideeën. Begrippen zoals CPC, CPL en CPM zijn voor jou gesneden koek en je kunt vrijwel autonoom aan de slag met zaken als SEO, Google Analytics en Google Ads. Je snapt hoe je social media inzet en op basis van analyse van bezoekersgedrag weet hoe je conversieratio’s op websites kunt optimaliseren. Je bent bekend met Ad & MarTech tools en, last but not least, heb je ervaring met contentstrategieën.

  • Profiel: Analytisch, resultaat- en klantgericht en communicatief sterk (mondeling en tekstueel)
  • Opleidingsniveau: Hbo/universitair
  • Werkervaring: 3-5 jaar
  • Dienstverband: 32-40 uur per week
  • Looptijd: Bepaalde tijd
  • Salaris: Marktconforme vergoeding
  • Standplaats: Brightlands Campus Greenport Venlo, locatie Villa Flora

Pas jij in dit plaatje? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Laat het ons weten via pim@bluehub.nl