Vacature: Communicatiespecialist

M/V | fulltime

Werk jij mee aan innovatieve groei?

Bluehub bestaat uit een divers team van young professionals op het gebied van strategische marketing, business development, communicatie, project- en eventmanagement. Vanwege onze sterke groei wordt ons team continue uitgebreid. Ben je sterk in het organiseren en uitvoeren van marketingcommunicatie-activiteiten? Je bent commercieel, creatief en niet bang om jouw wilde plannen aan klanten en relaties te presenteren? Heb je behoefte aan vrijheid en loop je niet weg voor een flinke portie verantwoordelijkheid? Dan is Bluehub op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

In onze wereld spelen snelgroeiende mkb’ers én multinationals, startups met unieke ideeën, duurzaamheid en bloeiende innovatiehotspots een hoofdrol. Als snelgroeiend strategisch marketing- en business developmentbureau zijn wij constant bezig om de innovaties van onze opdrachtgevers te laten groeien. Samen de volgende stap zetten door een ambitieus businessplan, een out-of-the-box marketingstrategie, ondersteuning bij marketingcommunicatie, een productlancering of het organiseren van een drukbezocht klantevenement. Business development met als doel om innovaties technisch én commercieel succesvol te maken. Ons motto: Growing your innovation!

 

Ben jij onze nieuwe Communicatiespecialist?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste Communicatiespecialist die blij wordt van uitdagingen op het gebied van branding, online communicatie, contentcreatie, social media marketing en (ondersteuning bij) eventmanagement. Bij voorkeur beschik je al over enige werkervaring en ben je toe aan een vervolgstap. Je wilt jezelf verder ontwikkelen op een plek waar je de ruimte krijgt om vorm te geven aan jouw ideeën en deze steeds vaker (zelfstandig) tot een succes te maken. Je houdt ervan om verantwoordelijkheid te krijgen en eerste aanspreekpunt te zijn voor klanten en relaties. Bovenal werk je vanuit de inhoud; een goede theoretische onderbouwing is voor jou belangrijk om de vertaalslag van plan naar uitvoering te maken.

  • Competenties: Organisatievermogen, klantgericht en communicatief sterk (mondeling, tekstueel en visueel)
  • Opleidingsniveau: Hbo/universitair (richting Communicatie/Commerciële Economie)
  • Werkervaring: 1-3 jaar
  • Dienstverband: Fulltime + bij voorkeur direct beschikbaar
  • Looptijd: Bepaalde tijd
  • Salaris: Marktconforme vergoeding + uitgebreide bonusregeling
  • Standplaats: Brightlands Campus Greenport Venlo, locatie Villa Flora

Pas jij in dit plaatje? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Laat het ons weten via pim@bluehub.nl.