Jesse Holten

JR. MARKETEER

Ik ben leergierig en streef voor het best mogelijke resultaat. Ik vind veel onderwerpen interessant. De meeste hiervan kunnen ingedeeld worden op het gebied van Digital Marketing.

Jesse’s pitch

Binnen Bluehub ben ik actief als (afstudeer)stagiair. Ik word begeleid door Bart Janssen. Het grootste deel van mijn tijd zal ik mij bezighouden met mijn scriptie. Mijn scriptie zal over het onderwerp Digital Marketing gaan. Verder zal ik binnen het team nog een aantal andere taken krijgen. Met deze taken hoop ik impact te kunnen maken en zelf ook nieuwe dingen te leren.

Zelf heb ik al een verleden bij Bluehub. Mijn meewerkstage tijdens het derde jaar van mijn studie Marketing Management – Commerciële Economie heb ik ook bij Bluehub mogen doen. Tijdens mijn meewerkstage heb ik veel geleerd. Na mijn meewerkstage dacht ik: ‘’hier moet ik in de toekomst nog een keer zijn.’’ Hierdoor ben ik ook erg blij om mijn afstudeerstage ook hier te mogen doen.

Na mijn meewerkstage dacht ik: ‘’Hier moet ik in de toekomst nog een keer zijn.’’

In mijn vrije tijd ben ik fanatiek hardloper. Hierbij probeer ik een zo hoog mogelijk niveau te bereiken. Zelf hou ik ook van een lekker hapje eten. Verder ben ik ook regelmatig in (verschillende) voetbalstadions te vinden.

Cases waar ik aan werk