zomerparkfeest testlab

Test jouw duurzame of sociale innovatie op Zomerparkfeest in Venlo! 

Innovatie is essentieel voor de economische groei, de sociale cohesie en de duurzaamheid van onze regio. Bedrijven zijn daarom continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten die oplossingen bieden voor de problemen waar we dagelijks tegenaan lopen. Maar hoe weet je of je oplossing echt werkt? Daarvoor moet je naar buiten om je idee te testen. Dat is niet altijd gemakkelijk en kost vaak veel tijd en geld. Daarom biedt Zomerparkfeest samen met ons en nog een aantal andere partners een unieke kans: Zomerparkfeest TestLab. Hier krijgen drie Limburgse ondernemers de gelegenheid om hun innovatie in drie dagen tijd te testen bij een potentieel publiek van maar liefst 100.000 bezoekers.   

Ben je een innovator met een geweldig idee dat je wil valideren in de praktijk? Op Zomerparkfeest TestLab kun je je prototype testen en feedback verzamelen van echte gebruikers. Zo kun je je innovatie verbeteren en meer impact maken in de ‘echte wereld’. 

Wie zijn je al voorgegaan? Dit zijn de ideeën die zijn getest in 2023:

  • The Water Company onderzocht wat de bezoekers vonden van haar biologisch afbreekbare fles.
  • MESSCHERP | Coaching & Academy bestudeerde of mensen mentaal en fysiek gezonder worden door mindset, ademwerk- en koudetraining.
  • Exoy™ ONE testte een lichtinstallatie die mensen dichter bij elkaar brengt en een positief effect heeft op je stemming.

Meld je nu aan! Voor meer informatie check: www.zomerparkfeest.nl/testlab  

 

Zomerparkfeest TestLab is een initiatief van Rabobank, Brightlands Campus Greenport Venlo, LIOF, Ondernemend Venlo, Fontys, Bluehub, Circular Design Group en uiteraard Zomerparkfeest.