Milou Janissen

Creative Designer

Creatief! Bedenkt snel nieuwe acties en oplossingen voor campagnes of producten. Waar anderen al snel “ja” zeggen, kijk ik altijd naar verbeteringen en de finishing touch. Door de juiste beelden en technieken te gebruiken maak ik content die echt raakt en de doelgroep in beweging krijgt.

Van jongs af aan ben ik graag creatief bezig. Na mijn middelbare school heb ik dan ook de opleiding Mediavormgeving gevolgd aan het SintLucas in Boxtel. Hier werd al snel bevestigd dat voor mij een creatieve toekomst in het verschiet lag. Na deze opleiding heb ik de bachelor Beeldende Vormgeving – Advertising gevolgd aan LUCA School of Arts in Gent (België). Hier lag de nadruk op idee- en conceptontwikkeling en het zoeken naar creatieve oplossingen voor concrete problemen. Samen met medestudenten nam ik regelmatig deel aan nationale en internationale wedstrijden.

Direct na mijn studie ben ik binnen Bluehub aan de slag gegaan als Communicatiespecialist, waarbij ik zorg voor de creatieve input. Met boeiende campagnes kun je de juiste doelgroep overtuigen. Dat vraagt creativiteit in beeld en techniek en daarin zit voor mij de ware uitdaging. Sterke ideeën ontwikkelen en via de juiste kanalen de doelgroep bereiken, dat is mijn doel. Naast media en middelen bedenk en ontwikkel ik ook graag innoverende en verrassende concepten. Deze zijn inzetbaar in zowel print, als ook online- en offline communicatie. Ik geloof in het samenbrengen van creativiteit en technologie!

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden of familie. Thuis borrelen of bij een leuke kroeg en in de zomer geregeld naar een festival. Eigenlijk vind ik alles leuk, als het maar gezellig is! En het liefst, met een speciaal biertje. Op zondagmiddag of -avond een goede serie bingewatchen, vind ik ook helemaal niet erg. Verder hou ik van een potje tennis en ‘s winters skiën. En een paar keer per jaar een stedentrip maakt het plaatje compleet.

null

Milou Janissen

Creative Designer

E: milou@bluehub.nl