Reamon van Raaij

CREATIVE DIRECTOR

Creatief, enthousiast en een echte perfectionist. Visueel ingesteld en het liefst de hele dag bezig met mooie dingen maken!

06 42 81 85 10
[email protected]

Reamon’s pitch

Als Creative Director bij Bluehub bedenk en vertaal ik creatieve concepten naar visuele presentaties. Van de productie van een (animatie)video tot het ontwerpen van een huisstijl – iedere klant en case is uniek en zorgt ervoor dat ik dagelijks nieuwe dingen leer.

“Bluehubbers zijn leergierig, ondernemend en creatief”

Bluehubbers zijn leergierig, ondernemend en creatief. Samen zorgen wij ervoor dat wij de meest toffe dingen gedaan krijgen! Altijd strevend naar perfectie en altijd oog voor detail, hiermee helpen wij onze klanten écht verder.

Naast mijn creatieve uitspattingen bij Bluehub houd ik er ook van om samen met mijn vriendin en hond lekker te wandelen. Ook ben ik dol op muziek en festivals. In de zomermaanden bezoek ik dan ook menig festival en organiseer ik met een vriendengroep al bijna 10 jaar Outlands Festival. Ik ga ook graag een potje tennissen of een hele zondag in de keuken staan (of bij de BBQ) voor het maken van een lekker gerecht voor familie en vrienden.

Cases waar ik aan werk

Grassa

Unlocking the full potential of grass.

AgroWizard

AgroWizard laat telers toveren met data en biedt hen de mogelijkheid om the next step in precisielandbouw te zetten.

IHI Hauzer Techno Coating

Marketing en sales naar een hoger plan op basis van data driven werken en Return on Investment.

Brightlands AI Academy

Samen met partners AI talent voor de regio ontwikkelen middels een academy.

Grodan

Jaarrond kwalitatief goede komkommers telen, ook in de donkerste periode van het jaar. Dat is het doel van Grodan in samenwerking met andere partijen.