Daisy Ripmeester-Lommen

MARKETING MANAGER

Enthousiast, creatief en een gedreven perfectionist! Mijn doel is om mensen te raken, of het nu collega’s of klanten betreft, middels een activiteit of door woorden.

06 89 97 33 76
[email protected]

Daisy’s pitch

Binnen Bluehub ben ik dagelijks als Marketing Manager voor diverse projecten en klanten in de weer om hen nog meer of beter op de kaart te zetten. Om initiatieven onder de aandacht te brengen met als doel om mensen in beweging te krijgen! Dit met behulp van marketing, communicatie, branding, eventmanagement en sales. Daar ligt dan ook mijn passie.

“Van deze uitdagingen, maar ook van mijn team, krijg ik energie”

Geen dag en geen klant is hetzelfde. Een ding hebben ze wel gemeen; groeien en impact maken. Met mijn Bluehub collega’s, een jong maar bovenal gedreven team, gaan we hier vol enthousiasme mee aan de slag. Van deze uitdagingen, maar ook van mijn team, krijg ik energie.

Naast dat ik werken echt zie als hobby, sta ik ook graag in de keuken. Samen koken met mijn man of vrienden, met natuurlijk veel gezelligheid. Maar ook reizen. Met de camper, mijn man en twee kinderen allemaal nieuwe plaatsen ontdekken en niet te lang ergens blijven staan. Verder sport ik wekelijks en hoop ik binnenkort weer in de paal te kunnen hangen.

Cases waar ik aan werk

Grassa

Unlocking the full potential of grass.

IHI Hauzer Techno Coating

Marketing en sales naar een hoger plan op basis van data driven werken en Return on Investment.

Blei

Bij Blei beschouwen ze eieren niet als iets alledaags. Deze eitjes zijn extragezond en worden op duurzame wijze geproduceerd, direct van de leg.

Platform Agrotoerisme

Van haalbaarheidsstudie naar pilots naar strategievorming.

Open Brains

Het brein achter Open Brains, your weekly shot of innovation.