Daisy Ripmeester-Lommen

MARKETING MANAGER

Enthousiast, creatief en een gedreven perfectionist! Mijn doel is om mensen te raken, of het nu collega’s of klanten betreft, middels een activiteit of door woorden.

06 89 97 33 76
[email protected]

Daisy’s pitch

Binnen Bluehub ben ik dagelijks als Marketing Manager voor diverse projecten en klanten in de weer om hen nog meer of beter op de kaart te zetten. Om initiatieven onder de aandacht te brengen met als doel om mensen in beweging te krijgen! Dit met behulp van marketing, communicatie, branding, eventmanagement en sales. Daar ligt dan ook mijn passie.

“Van deze uitdagingen, maar ook van mijn team, krijg ik energie”

Geen dag en geen klant is hetzelfde. Een ding hebben ze wel gemeen; groeien en impact maken. Met mijn Bluehub collega’s, een jong maar bovenal gedreven team, gaan we hier vol enthousiasme mee aan de slag. Van deze uitdagingen, maar ook van mijn team, krijg ik energie.

Naast dat ik werken echt zie als hobby, sta ik ook graag in de keuken. Samen koken met mijn man of vrienden, met natuurlijk veel gezelligheid. Maar ook reizen. Met de camper, mijn man en twee kinderen allemaal nieuwe plaatsen ontdekken en niet te lang ergens blijven staan. Verder sport ik wekelijks en hoop ik binnenkort weer in de paal te kunnen hangen.

Cases waar ik aan werk

Succesvol ondernemen in de korte voedselketen

Opzetten en uitvoeren van de Korte Keten Academy van begin tot eind

Gewoon gras beter maken

Hoe marketing Grassa helpt bij de verovering van de agrarische markt
Platform Agrotoerisme - Bluehub case

Nieuw platform versterkt agrotoerisme

Verbinden voor groei: hoe agrarische en leisure ondernemers elkaar versterken
Open Brains

Een kritische blik op innovatie

Dé kans voor starters om te pitchen voor multidisciplinair publiek