Daisy Ripmeester - Lommen

Marketing Manager

Enthousiast, creatief en een gedreven perfectionist! Met een enorme passie voor marketing en evenementen. Mijn doel is om mensen te raken, of het nu collega’s of klanten betreft, middels een activiteit of door woorden.

Binnen Bluehub ben ik dagelijks als Marketing Manager voor diverse projecten en onze klanten in de weer om hen nog meer of beter op de kaart te zetten. Initiatieven onder de aandacht brengen met als doel om mensen in beweging krijgen! Dit met behulp van marketing, communicatie en eventmanagement. Werken bij Bluehub voelt voor mij als thuiskomen bij een hecht team dat snel vooruit wil. Niet alleen klanten vooruit helpen, maar ook zichzelf willen ontwikkelen. Samen elkaar helpen en de krachten bundelen vormen hierbij belangrijke onderdelen. Het maakt me blij om hier onderdeel van te zijn en een bijdrage aan te mogen leveren.

Van een student die niet precies wist wat ze wilde worden tot iemand die energie krijgt van het marketing- en evenementenvak. Na het succesvol afronden van mijn opleiding Vrijetijdsmanagement in 2011, ben ik bij verschillende bedrijven werkzaam geweest. Van Marketing Executive bij een ICT-bedrijf tot Marketing & PR Manager bij een racecircuit. Eén ding hadden al mijn functies gemeen… ik kon mijn passie uitvoeren; mijn passie voor marketing, communicatie en eventmanagement! In de afgelopen jaren heb ik onder andere bij een internationaal bedrijf een nieuwe huisstijl geïnitieerd, uitgewerkt en de wijzigingen doorgevoerd, inclusief het trainen van collega’s, maar ook een tweedaags evenement georganiseerd bij een melkveebedrijf, inclusief alle promotie.

Naast Bluehub heb ik een druk privéleven. Actief in het verenigingsleven als trainster van een dansgroep en voorzitter van ons jaarlijkse danstoernooi. Daarnaast vervul ik sinds enkele jaren met veel plezier de rol van vicevoorzitter van het Toeristisch Recreatief Platform Venray. Ook aan gezelligheid met vrienden en familie hecht ik veel waarde. Regelmatig zoeken we dan een restaurantje op of zijn we samen in de keuken te vinden. En omdat mijn agenda nog niet vol genoeg is, probeer ik vier tot vijf keer per week te sporten. Soms hoop ik dan ook dat er een moment komt dat een dag uit meer dan 24 uur bestaat 😉

null

Daisy Ripmeester - Lommen

Marketing Manager

M: +31 (0)6 47 98 83 10

E: daisy@bluehub.nl