Lars Hennissen

BUSINESS DEVELOPER

Ambitieus, analytisch betrokken en een echte teamplayer. Samen met mijn collega’s en ondernemers impact maken; daar ligt mijn passie!

06 89 97 33 74
[email protected]

Lars’ pitch

Ondernemers helpen met een nieuwe (marketing)strategie voor hun innovatie, product of bedrijf. Daar liggen mijn expertise en passie. Als Business Developer richt ik me op marktonderzoek, strategieontwikkeling en bedrijfskundig advies. Daarmee leg ik de basis voor innovatieve groei.

“Samen met collega’s impact maken is wat mij drijft”

Een goede strategie is essentieel voor een succesvolle innovatie. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Door enerzijds kritisch en analytisch te denken en anderzijds met een frisse en creatieve blik naar nieuwe oplossingen te kijken, komen we als Bluehub tot de juiste oplossing voor elke klant. Samen met collega’s impact maken en ondernemers verder helpen is dan ook wat mij drijft.

Buiten het werk ben ik graag actief bezig en doe ik aan hardlopen, skiën en voetbal. Ik ga ook graag op reis om nieuwe plekken en culturen te leren kennen. Natuurlijk mag ontspanning niet ontbreken, bijvoorbeeld met een serie, boek of film, of een leuke activiteit met vrienden of familie. Als het maar gezellig is!

Cases waar ik aan werk

Het kenniscentrum Arbeidsmigranten

Meer draagvlak voor arbeidsmigranten

Bevordering kennisontwikkeling en -overdracht over arbeidsmigranten
Otto Workforce

Mensen maken het verschil

Versterken koppositie in uitzendbranche door datavergaring en communicatie