Lars Hennissen

BUSINESS DEVELOPER

Mezelf beschrijven in een paar woorden? Nieuwsgierig. Analytisch. Ambitieus. Teamplayer! Samen met ondernemers impact maken; daar ligt mijn passie!

06 34 84 28 31
lars@bluehub.nl

Lars’ pitch

Ondernemers helpen met een nieuwe (marketing)strategie voor hun innovatie, product of bedrijf. Daar ligt mijn expertise en mijn passie. Als Business Developer houd ik me dagelijks bezig met marktonderzoek, strategieontwikkeling en bedrijfskundig advies, waarmee ik de basis leg voor innovatieve groei.

“Samen met collega’s impact maken is wat mij drijft”

Een goede strategie is essentieel voor een succesvolle innovatie. Daar draag ik met mijn kennis en skills graag mijn steentje aan bij. Door enerzijds kritisch en analytisch te denken en anderzijds met een frisse en creatieve blik naar nieuwe oplossingen te kijken, komen we als Bluehub tot de juiste oplossing voor elke klant. Samen met collega’s impact maken is wat mij drijft.

Buiten het werk ben ik graag actief bezig en doe ik aan hardlopen, skiën en voetbal. Ik ga ook graag op reis om nieuwe plekken en culturen te leren kennen. Natuurlijk mag ontspanning niet ontbreken, bijvoorbeeld met een serie, boek of film, of een leuke activiteit met vrienden of familie. Als het maar gezellig is!

Cases waar ik aan werk

Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten

Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten heeft de ambitie om dé kennisleider te worden op het gebied van arbeidsmigratie.

OTTO Work Force

Diepgaande analyses over de Nederlandse economie en arbeidsmarkt.