Lars Hennissen

BUSINESS DEVELOPER

Ambitieus, analytisch betrokken en een echte teamplayer. Samen met mijn collega’s en ondernemers impact maken; daar ligt mijn passie!

06 89 97 33 74
[email protected]

Lars’ pitch

Ondernemers helpen met een nieuwe (marketing)strategie voor hun innovatie, product of bedrijf. Daar liggen mijn expertise en passie. Als Business Developer richt ik me op marktonderzoek, strategieontwikkeling en bedrijfskundig advies. Daarmee leg ik de basis voor innovatieve groei.

“Samen met collega’s impact maken is wat mij drijft”

Een goede strategie is essentieel voor een succesvolle innovatie. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Door enerzijds kritisch en analytisch te denken en anderzijds met een frisse en creatieve blik naar nieuwe oplossingen te kijken, komen we als Bluehub tot de juiste oplossing voor elke klant. Samen met collega’s impact maken en ondernemers verder helpen is dan ook wat mij drijft.

Buiten het werk ben ik graag actief bezig en doe ik aan hardlopen, skiën en voetbal. Ik ga ook graag op reis om nieuwe plekken en culturen te leren kennen. Natuurlijk mag ontspanning niet ontbreken, bijvoorbeeld met een serie, boek of film, of een leuke activiteit met vrienden of familie. Als het maar gezellig is!

Cases waar ik aan werk

IHI Hauzer Techno Coating

Marketing en sales naar een hoger plan op basis van data driven werken en Return on Investment.

Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten

Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten heeft de ambitie om dé kennisleider te worden op het gebied van arbeidsmigratie.

OTTO Work Force

Diepgaande analyses over de Nederlandse economie en arbeidsmarkt.