Lars Hennissen

Business Developer

Gepassioneerde, ambitieuze marketeer die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om innovaties en organisaties naar een hoger niveau te brengen.

Voordat ik bij Bluehub kwam werken heb ik Bedrijfskunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit. Tijdens deze opleiding heb ik kennis opgedaan over allerlei vakgebieden (van psychologie tot accountancy en van HR tot marketing) en geleerd om organisaties vanuit deze integrale bril te bekijken. Uit al deze vakgebieden bleek mijn passie binnen marketing te liggen. Na deze opleiding ben ik daarom eerst als marktonderzoeker bij de Rabobank gaan werken om praktijkervaring op te doen. Aangestoken door het marketingvirus heb ik er daarna voor gekozen om mij hierin verder te specialiseren door de universitaire master Marketing aan de Radboud Universiteit te volgen.

Na mijn afstuderen ben ik bij Bluehub gaan werken, omdat ik mij erg aangetrokken voelde tot haar innovatieve, dynamische karakter en haar visie op ondernemerschap waarin sociale innovatie en samenwerking centraal staan. Binnen Bluehub ben ik aan de ene kant actief op strategisch vlak door het ontwikkelen van bedrijfsstrategieën en het doen van marktonderzoek. Aan de andere kant ben ik ook verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van strategische plannen en marketingmixen. Dankzij deze afwisseling in mijn dagelijkse bezigheden krijg ik elke dag weer nieuwe ideeën en nieuwe energie om samen met innovators en ondernemers te werken aan de producten en organisaties van de toekomst. Mijn vermogen om kritisch en analytisch te denken, gecombineerd met mijn verfrissende kijk op situaties maakt dat ik met nieuwe, creatieve oplossingen kan komen waardoor ik een waardevolle toevoeging ben voor Bluehub-team.

Als ik niet aan het werk ben voor Bluehub, ben ik graag actief bezig met sport door te hardlopen en te voetballen. Daarnaast houd ik ervan leuke dingen te doen met vrienden en familie en lekker te ontspannen. Ik ben dan ook heel goed in ontspannen; languit op de bank liggen met een goede film of een spannend boek vind ik heerlijk! Ook sta ik graag in de keuken, experimenterend met allerlei exotische ingrediënten, om iets lekkers klaar te maken. Last but not least ben ik een grote reisliefhebber. In de zomermaanden maak ik graag (steden)trips naar warme landen en ‘s winters ben ik altijd op de Oostenrijkse skipistes te vinden!

Lars Hennissen

Business Developer

M: +31 (0)6 34 84 28 31

E: lars@bluehub.nl

Lars over zijn passie:

“Samenwerken met diverse partijen om de economische structuur van een regio te versterken levert mij nieuwe energie op!”

En over wat hij het liefst doet:

“Mensen inspireren, verbinden en laten samenwerken aan nieuwe producten, ideeën en innovaties!”