Pim Deuling

DIRECTEUR

Eén van de aanvoerders van het Bluehub-team. Directeur van AgroWizard. Helemaal gek van innovatie op het kruispunt van plant en techniek. Foxwild van American football, films en een serieuze verbouwing.

06 24 67 12 21
[email protected]

Pim’s pitch

Binnen Bluehub ben ik één van de aanvoerders van ons prachtige team van innovators. Ik word zielsgelukkig van onderzoek, strategie en business development op de cross-over van hightech en agrofood. Samen bouwen aan 4.0 innovaties die niet alleen in technische zin doen wat ze moeten doen, maar ook commercieel succesvol zijn. Als investeerder en co-ondernemer ben ik vanuit Bluehub Ventures nauw betrokken bij een aantal van onze participaties, in het bijzonder bij precisielandbouwstartup AgroWizard.

“Ik word zielsgelukkig van onderzoek, strategie en business development op de cross-over van hightech en agrofood”

Eerder heb ik een aantal jaren als Marketeer gewerkt bij OTTO Work Force en daar mijn partner in crime Bart Verlegh ontmoet. Vervolgens heb ik de keuze gemaakt om, naast alle prachtige praktijkervaringen, mijzelf te richten op het vergroten van mijn theoretische en bedrijfskundige kennis. Ik heb na mijn hbo lopen zwoegen op een GMAT, NIMA C en pre-master Bedrijfskunde om uiteindelijk voor een universitaire master Marketing aan de Radboud Universiteit te gaan. Tijdens mijn tweede ‘studentenleven’ begon het ondernemersbloed te borrelen en ben ik in 2015 gestart met mijn eigen onderneming.

Naast mijn professionele passies besteed ik graag tijd met familie en vrienden. Ik ben een enorme fan van American football en besteed tussen september en februari dan ook menig weekend met mijn favoriete Seattle Seahawks. #Go12s! Daarnaast houd ik van films en series, bij voorkeur met mijn vrouw netflixend op de bank. Voor mij staat een stevige verbouwing, een flinke schilderbeurt of het wat minder professioneel opkalefateren van heggen, tuinen en bestrating gelijk aan mindfulness. Kluskloffie en een muziekje aan en gaan met die banaan. Heerlijk!

Cases waar ik aan werk

Platform Tuinbouwreststromen

Waarde creëren uit reststromen

De fundering leggen voor een circulaire land- en tuinbouwsector
Innoveins Blueberry Innovators

Vooruitstrevende blauwe bessenteelt

Regie over co-creatie en de ontwikkeling en validatie van een businesscase
Innoveins Fragaria Innova

Innovatie in de aardbeienteelt

Co-creatie leidt tot succesvolle, nieuwe oplossingen