Willem van Hoof

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Business Development Manager met focus op duurzame innovatie op basis van gevalideerde klantbehoefte.

06 18 28 68 88
willem@bluehub.nl

Willem’s pitch

Binnen Bluehub ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van verschillende complexe innovatietrajecten. Ik ontwikkel de business strategie en waardeproposities op basis van gevalideerde klantbehoeftes. Ik stuur technische ontwikkeltrajecten aan en organiseer pilots om de meerwaarde ten opzichte van de huidige alternatieven te meten. Dit alles kunnen we niet alleen. Als Business Development Manager ben ik verantwoordelijk voor het betrekken van alle relevante partners vanuit industrie, onderwijs, onderzoek en overheid.

“Innovatie is de enige manier om stand te houden in een continue veranderende wereld”

Innovatie is de enige manier om stand te houden in een continue veranderende wereld. Ik geloof in de Bluehub-aanpak: een duurzame missie als basis voor een strategie.
Ik voel me op mijn gemak in de fuzzy front end van innovatie, situaties met veel onzekerheid en nog zonder concrete oplossingen. Ik werk dan ook graag in projecten waarbij we de abstracte missie van een bedrijf kunnen vertalen naar concrete strategie en implementatie.

Ik woon in Broekhuizen met mijn vrouw en drie jonge kinderen. Afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het ontwerp en de bouw van onze nieuwe woning en in mijn vrije tijd ben ik dan ook veel in en om het huis te vinden. Ik houd van koken, ben bezig met de aanleg van de (moes)tuin en ontwerp en bouw veel van de meubels voor de woning en tuin. Ik drum en ga graag wandelen of fietsen in de omgeving. In de vakanties trekken we met de tent eropuit.

Cases waar ik aan werk

e-Fulfilment Hub

e-Fulfilment is een one-stop-shop oplossing voor pan-Europese e-fulfilment. Duurzaamheid staat centraal: onderweg naar 100% groene e-fulfilment.

Platform Tuinbouwreststromen

Van afval naar waardecreatie voor de land- en tuinbouwsector.

Blueberry Innovators

Netwerk van twaalf blauwe bessentelers die zich richten op gerobotiseerde oogst, gerobotiseerde onkruidbestrijding en smart farming.