Bart Verlegh

DIRECTEUR

Mede-oprichter van Bluehub en aanjager, verbinder, innovator, strateeg en business developer voor eigen ventures, startups en snelgroeiende relaties.

06 23 24 24 40
[email protected]

Bart’s pitch

Binnen Bluehub ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en geef ik sturing aan voor de onderneming essentiële domeinen zoals strategie, innovatie, financiën en sales. Tevens geef ik mede vorm aan de strategie van Bluehub Ventures en haar deelnemingen, zoals AgroWizard en e-Fulfilment Hub. Binnen deze krachtenvelden voel ik mij als een vis in het water; ondernemers helpen hun strategie te herijken, de ROI van hun innovatie en innovatieprocessen te verhogen en gezamenlijk te gaan voor groei.

“Je kunt mij wakker maken voor barbecueën op de Kamado Joe of een echte Smoker”

Mijn gezin is mijn leven. Ik heb reeds een relatie met mijn vrouw Michelle sinds mijn 18e. Wij zijn trotse ouders van Luca (2017) en Senn (2021). Ik geniet enorm van leuke dingen ondernemen met mijn gezin. Natuurlijk heb ik ook eigen hobby’s. Je kunt mij wakker maken voor barbecueën op de Kamado Joe of een echte Smoker.

Cases waar ik aan werk

e-Fulfilment Hub

e-Fulfilment is een one-stop-shop oplossing voor pan-Europese e-fulfilment. Duurzaamheid staat centraal: onderweg naar 100% groene e-fulfilment.

Platform Agrotoerisme

Van haalbaarheidsstudie naar pilots naar strategievorming.

Open Brains

Het brein achter Open Brains, your weekly shot of innovation.

Brightlands AI Academy

Samen met partners AI talent voor de regio ontwikkelen middels een academy.

Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten

Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten heeft de ambitie om dé kennisleider te worden op het gebied van arbeidsmigratie.

OTTO Work Force

Diepgaande analyses over de Nederlandse economie en arbeidsmarkt.