Bart Verlegh

Directeur

Gek op ondernemen. Gek op innoveren. Gek op marketing. Gek op Michelle. Gek op bourgondisch genieten. Gek op Netflix. Gek op een goed boek. En: gek op Bluehub :)!

Binnen Bluehub ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en geef ik sturing aan voor de onderneming essentiële domeinen zoals strategie, innovatie, financiën en sales. Bluehub is ontstaan vanuit het inzicht dat samen ondernemen, het aanleggen en ontplooien van de juiste netwerken en het leveren van excellente kwaliteit leidt tot innovatieve groei voor onze klanten. Innovatieve groei staat weer voor duurzaamheid, sociale innovatie en technologisch gedreven. En dat altijd met een businesscase. Binnen deze krachtenvelden voel ik mij als een vis in het water; ondernemers helpen hun strategie te herijken, de ROI van hun innovatie en innovatieprocessen te verhogen en gezamenlijk te gaan voor groei.

Voordat dat ik Bluehub ben gestart was ik reeds enkele jaren als zelfstandig ondernemer actief. Ik ben mijn professionele carrière begonnen in de arbeidsbemiddeling, maar al gauw kwam ik erachter dat deze sector niet uitblinkt in vernieuwing. Vanuit mijn drang naar innovatieve groei ben ik mij gaan oriënteren op alternatieven. Omdat ik sterk geloof in inhoudsgedreven en kwalitatief hoogwaardige advisering en ondersteuning heb ik eerst een NIMA C studie gevolgd. Vervolgens ben ik netwerken gaan opbouwen die juist wel een innovatie-mindset hebben. Ik ben nog steeds trots lid van voor ons waardevolle netwerken als Blue Innovation Center en TEDxVenlo. Binnen deze netwerken delen we veel kennis, lief en leed. Vele leden van deze netwerken zijn tevens klant van ons geworden. Je kunt het soms bijna typeren als living apart together ;).

Tapas. Een goede wijn. Uit de oude of nieuwe wereld. Gezelligheid. Ik houd van bourgondisch genieten. Ik ga graag met mijn vrouw Michelle uit eten en organiseer graag feestjes of wijnproeverijen voor vrienden of familie. En dat altijd met een speciale kaas of een andere lekkernij. Desalniettemin heb ik nog altijd iets rebels in me wat ik over heb gehouden van mijn studententijd. We zijn al meer dan vijftien jaar met dezelfde vrienden bij elkaar. En hoewel we het nog regelmatig hebben over beschamende momenten van toen (gelukkig hadden ze toen nog geen Facebook!), komen er elk jaar nog wel wat van die legendarische momenten voorbij ;). Natuurlijk gaat het lang niet altijd over lekker eten en drinken. Ik kan uren met mijn vrouw Netflixen op de bank, lekker wandelen op de hei in Venlo of mij verliezen in een goed boek (meestal fantasie!).

null

Bart Verlegh

Directeur

M: +31 (0)6 23 24 24 40

E: bart@bluehub.nl

Bart over een project waar hij aan werkt:

“Ik ben co-ondernemer van Blue Engineering; een snelgroeiend engineeringbureau en vaak onze innovatieve partner in crime.”

Bart over een project waar hij trots op is:

“De realisatie van een strategisch businessplan voor ColorFabb, wereldwijd marktleider in innovatieve 3D filamenten.”